Стефан Илчев е  най-добрият имитатор на Лили Иванова. В началото

...
Стефан Илчев е  най-добрият имитатор на Лили Иванова. В началото
Коментари Харесай

Йо-йо ефектът изигра мръсен номер на Стефан Илчев

Стефан Илчев е  най-хубавият подражател на Лили Иванова. В началото на годината артистът възхити почитателите си с чудесна визия, откакто беше съумял, с цената на свиреп апетит, липосукции и спорт, да смъкна едно 20-тина кг.

 

Говори се, че даже си е слагал инсулинови инжекции. Успокоен от резултата, той е спрял с това си мъчение и тежестта е почнало да се връща със страшна мощ. Това проличава в последните му записи, които е пуснал в обществените мрежи – клипчета, с които популяризира своя изява в зала 1 в НДК.

 

Музикантът, който преди време завоюва седмия сезон на шоуто по Нова телевизия „ Като две капки вода “, 41-годишният бургазлия от години има проблеми с килограмите. Спортът не е неговата пристрастеност и мощ, обича да хапва и това за жалост му проличава. С напредването на възрастта, става все по-трудно да откри точния баланс за фигурата си.

Затова беше същинска сензация, когато с помощта на невероятна самодисциплина и безчовечен старания, той съумя да извае слаба и стройна фигура. Лошото е, че йо-йо резултатът му изигра мръсна смешка и той е на път да счупи кантара. Прави усещане, че лицето му е много подпухнало и е качил най-малко десетина, в случай че не и петнайсет кг, което няма по какъв начин да не го кара да се усеща зле.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР